Per te bere perkthime te gjata shkoni ne faqen http://translate.google.com

Me fjalorin e mesiperm anglisht shqip mund te beni perkthime online ne kohe reale per fjale te vetme, fjali ose fraza te tera. Mjafton te kopjoni tekstin tuaj ne anglisht ose ne shqip ose cfare do lloj gjuhe qe ai eshte edhe ta shkruani ose ta beni “Paste” ne dritaren ne krahun e majte te ekranit tuaj dhe pastaj zgjidhni gjuhen ne te cilen eshte shkruar teksti juaj. Hapi i fundit eshte te zgjidhni gjuhen ne te cilen doni qe teksti te perkthehet.

Fjalorin mund ta perdorni per te bere perkthime nga anglisht ne shqip dhe anasjelltas nga shqip ne ne anglisht.

Teksti per perkthim: Perkthimi:

Perkthe nga:

* Maksimumi 50 karaktere


Perkthe ne: