Se shpejti ne faqen tone do te keni mundesi te zgjidhni problemet, qe hasni gjate perkthimit. Me kete fjalor anglisht shqip do te gjeni me vetem nje klikim fjalen, fjaline apo frazen e duhur te perkthyer.
Tashme duke u bere pjese e fjalorit anglisht shqip do te mund te jeni pjese e ekspansionit dhe permiresimit te cilesise se perkthimit anglisht shqip. Ketu, ju do te mund te mesoni shume fjale nga anglishtja madje dhe termat teknike, qe perdoren gjeresisht ne fushen e arkitektures, mjekesise, industrise dhe jo vetem, ketu mund te gjeni zgjidhjen e dilemave qe iu dalin ne lidhje me kuptimin e dyfishte te fjales qe kerkoni, sepse do te cilesohet se ne cilen fushe perdoret ne menyre adekuate fjala e kerkuar. Ky fjalor anglisht shqip do te jete celesi i zgjidhjes se problemeve gjate perkthimit.
Tek fjaloret e tjere perkthimi kerkon detyrimisht pak njohuri personale ne anglisht per te pershtatur fjalen e duhur, por tashme perkthimi mund te behet edhe nga persona, qe nuk kane njohuri te shumta ne gjuhen angleze. Tani e tutje personat me anglishte te dobet do te ndjehen te relaksuar, sepse fjalori anglisht shqip do t’ju jape automatikisht me precizionin me te larte fjalen e duhur ne tekst. Ne asnje moment mos u druani se fjalet, fjalite apo frazat qe kerkoni te perktheni nuk do te kene perkthimin e duhur ne gjuhen shqipe, apo se mund te humbasin kontekstin e fjalise. Ne asnje cast mos u beni pesimist dhe te terhiqeni perballe fjaleve te panjohura ne gjuhen angleze, sepse ne fjalorin anglisht-shqip do te gjeni zgjidhjen e duhur dhe sakaq, stresi, apo deshperimi per nje perkthim te sakte do te eleminohet dhe do ti lere vendin perkthimit te sakte dhe pse jo deshires per te mesuar me shume anglishten, gjuhen me te perdorur ne bote. Ne iu keshillojme qe ne asnje moment te mos ndjeheni inferiore perballe personave, qe e njohin shume mire gjuhen angleze, por te keni deshire, vullnet dhe durim per te arritur me te miren ne fushen e perkthimit.
Gjithsesi, nese ndjeni nevojen e dikujt, qe mund t’a shnderroje perkthimin tuaj ne nje perkthim perfekt nga anglishtja ne shqip, ne ju mundesojme dhe kontaktimin me perkthyesit tane, te cilet ne cdo moment do t’ju ofrojne asistencen e tyre, ne fushen e perkthimit anglisht shqip. Ne cdo kohe, ne jemi te gatshem qe t’ju ndihmojme per te perkthyer ne gjuhen shqipe cdo material, qe deshironi duke iu vene ne dispozicion dhe numrat e kontaktit. Sipas marreveshjes, qe do te beni me perkthyesat tane perkthimi i materialeve tuaja do te jete ne dispozicion ne afatet kohore te percaktuara, ashtu sic keni rene dakord ne fillim.
Ne kete menyre, ne shpresojme qe te jemi sa me te dobishem dhe ne ndihme te te gjithe atyre personave te cilet per nje arsye apo tjetren duan te kene perkthimin e sakte te materialeve te tyre. Humbja e kuptimit te vertete gjate perkthimit mund te sjelle pasoja te renda ne punen e cdokujt, prandaj dhe ne garantojme se fjalori yne anglisht shqip do te garantoje 100% kuptimin dhe permbajtjen e materialit te perkthyer.

Per me teper detaje mund te na kontaktoni ne adresen e email: panalbanian@gmail.com